Skip to content
Hem Montering Om Produkten Produktinformation Bättre än solfilm Insynsskydd Solskydd bil hund Solskydd bil barn Hostskydd Hostskydd / Kassavisir Skiljevägg / Avdelare Skiljevägg för bil Faq Kontakta oss

LÄTTMONTERAT SOLSKYDD UTAN SOLFILM

Inget vatten, inget lim, inga bubblor, inga repor
Enklare och smartare än solfilm
Perfekt resultat varje gång
Enkel å montera själv på 15 minuter
Hård, böjbar skiva i polykarbonat

1

Välj din bilmodell

2

Välj produkt

3

Beställ

4

Montera på 15 minuter

Levereras inom 1-3
arbetsdagar

Alla priser är inkl. 
moms och frakt

Montera själv på 15 minuter

Säker betalning

Made in Sweden

FÄRDIGSKURET SOLSKYDD TILL
4 500+ MODELLER

Dagens bilar med stora glasytor värmer på kort tid upp kupén till bastuliknande temperaturer. Solarplexius är ett solskydd till bil som är anpassat efter just din bilmodell, utskuret i polykarbonat med perfekt passform. Inga glipor, bubblor eller repor.

Solarplexius solskydd monterat på en polestar

MINSKA VÄRME OCH INSYN I BILEN

Genom att tona rutorna med vårt insynsskydd skapar du ett behagligare kupéklimat. Dessutom stoppar Solarplexius insyn vilket minskar risken för inbrott i bilen.

Alltid bra service o snabb behandling av order . Jag har nog köpt 10 satser av dom o alltid varit nöjd . Mvh Per-Åke Nilsson

Per-Åke

Har köpt denna tidigare till en annan bil, så valet blev inte svårt när jag skulle välja solskydd till bilen. Rekommenderar verkligen denna vara samt att det är mycket snabb leverans

Mattias

Jättenöjd. Buslätt att montera och resultatet är långt över förväntan En helt ny look på bilen. Rekommenderar verkligen Solarplexius.

Leif

👍☕Mycket bra företag. Passar till alla bilmodeller. Blir snyggt å tufft utseende och skyddar från solen.👍

Matz

Snabb leverans och enkel montering, två stora bakre sidorutorna och två små bakrutor på bakdörrarna till en Renault Trafic. Vill man ta bort dem är det enkelt, vill man sätta dit dem igen, lika enkelt. Svårt att misslyckas med monteringen. Tycker dessa verkar fiffigare än de folieskydd man fäster direkt på rutan.

Claes

Jättebra och säkra leveranser. Är så nöjd så. Skaffa jag en annan biltyp, då kommer JAG köpa insynsskydd av SOLARPLEXUS !!!

Leif

Snabbt och enkelt att montera och sitter bra.

Peter

Leveransen gick snabbt och smidigt och hoppas nu att monteringen också ska gå smidigt, har erfarenhet sen tidigare beställning från er.

Heidi

Som vanligt när de e era produkter så är de alltid perfekt har haft de på många av mina bilar för hundarns skull å min . Ni/du ska ha stort Tack

Jan

Toppenbra nöjd varje gång 👍🏻⭐️✨😃

Terese

glada barn i baksätet på en bil med tonade rutor från Solarplexius

SKYDDA BARNEN FRÅN DIREKT SOLLJUS

Slipp nödlösningar som handdukar i fönstret eller solskydd med sugproppar som lossnar. Beställ solskydd till bil som eliminerar upp till 90% av solljuset. Ett behagligare bilklimat för de små passagerarna.

Kontakta solarplexius kundtjänst om du har frågor angående tonade rutor till din bil

FÅ HJÄLP VIA LIVECHAT, TELEFON ELLER MEJL

Vår kompetenta kundservice finns till hands för att svara på dina frågor. Ingen fråga är för dum.

Vi säljer också

Solarplexius solskydd

Solarplexius är marknadens enklaste och tåligaste solskydd och toning för bilar. Materialet är färdigskuret och det blir alltid ett perfekt resultat. Monteringen är superenkel, tar endast ca 15 minuter. En smartare lösning jämfört med traditionell solfilm. Vi har fler än 500 000 nöjda kunder över hela Europa. Vi har tillverkat lätt- och snabbmonterat solskydd sedan 1988.


013-870 41 | kundtjanst@solarplexius.se | Solarplexius Sweden