Skip to content
Hem Montering Om Produkten Produktinformation Bättre än solfilm Insynsskydd Solskydd bil hund Solskydd bil barn Hostskydd Hostskydd / Kassavisir Skiljevägg / Avdelare Skiljevägg för bil Faq Kontakta oss

LÄTTMONTERAT SOLSKYDD UTAN SOLFILM

LÄTTMONTERAT SOLSKYDD UTAN SOLFILM

1

Välj din bilmodell

2

Välj produkt

3

Beställ

4

Montera på 15 minuter

FÄRDIGSKURET SOLSKYDD TILL
4 500+ MODELLER

Dagens bilar med stora glasytor värmer på kort tid upp kupén till bastuliknande temperaturer. Solarplexius är ett solskydd till bil som är anpassat efter just din bilmodell, utskuret i polykarbonat med perfekt passform. Inga glipor, bubblor eller repor.

Levereras inom 1-3
arbetsdagar

Alla priser är inkl. 
moms och frakt

Montera själv på 15 minuter

Säker betalning

Made in Sweden

solarplexius solskydd monteras på en nervevad sidoruta

MINSKA VÄRME OCH INSYN I BILEN

Genom att tona rutorna med vårt insynsskydd skapar du ett behagligare kupéklimat. Dessutom stoppar Solarplexius insyn vilket minskar risken för inbrott i bilen.

SKYDDA BARNEN FRÅN DIREKT SOLLJUS

Slipp nödlösningar som handdukar i fönstret eller solskydd med sugproppar som lossnar. Beställ solskydd till bil som eliminerar upp till 90% av solljuset. Ett behagligare bilklimat för de små passagerarna.

OPTIMALT SOLSKYDD FÖR DJUR

Oavsett om det är väldigt litet eller väldigt stort är husdjur i bilen alltid en speciell utmaning. Med vårt solskydd sänker du värmen på ditt fordon och gör bilen mer behaglig för djuren om du måste lämna djuret i bilen en kort stund.

Kontakta solarplexius kundtjänst om du har frågor angående tonade rutor till din bil

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Har du frågor om vårt solskydd? Är du osäker på om Solarplexius solskydd passar i ditt fordon? Vi är här för att hjälpa dig. Du når oss via LiveChat, kontaktformulär eller telefon. Alla förfrågningar kommer att behandlas så snart som möjligt.

Snabb leverans, perfekt passform, snabb montering. Kan inte bli bättre!!!!

Ronny

Beställde på en fredag och måndag förmiddag kunde jag hämta mitt paket hos mitt ombud. Bra kvalitet och så lätt att montera i bilen. Blev återigen så nöjd med deras produkter.

Tessan

Superenkel att montera tog mig ca 20 min! Blev en helt ny bil. Var rädd för att detta skulle vara en super B produkt och att detta bara skulle se billigt ut vilken det absolut inte gör! Riktigt snyggt!

Erica

Mycket god service och bemötande! Jättenöjd med mitt solskydd till bilen! Tack!

Hilda

Snabb återkoppling snabb leverans och snabb montering. Kan varmt rekommenderas köpte till 2 bilar direkt för att testa. Kommer aldrig mer kludda med vanlig solfilm.

Fredrik

Mycket snabb och korrekt leverans. Bra produkt som jag handlar för andra gången. Lätt att montera och demontera om man så önskar. Nackdelen är väl att solskydden inte följer med när bakdörrarnas rutor sänks ner, men hur ofta har man behov av det nu för tiden när de flesta bilar har AC.

Lars

Fantastiskt enkel installation. Råkade ha sönder den ena. Men utan krångel så skickade de en ny. Utan debitering. Bra service! Tack!

Johan

👍☕Mycket bra företag. Passar till alla bilmodeller. Blir snyggt å tufft utseende och skyddar från solen.👍

Mats

Toppenbra nöjd varje gång 👍🏻⭐️✨😃

Terese

Som vanligt när de e era produkter så är de alltid perfekt har haft de på många av mina bilar för hundarns skull å min . Ni/du ska ha stort Tack

Jan

Inget vatten, inget lim, inga bubblor, inga repor

Enklare och smartare än solfilm

Perfekt resultat varje gång

Enkel och montera själv på 15 minuter

Vi säljer också

Solarplexius solskydd

Solarplexius är marknadens enklaste och tåligaste solskydd och toning för bilar. Materialet är färdigskuret och det blir alltid ett perfekt resultat. Monteringen är superenkel, tar endast ca 15 minuter. En smartare lösning jämfört med traditionell solfilm. Vi har fler än 500 000 nöjda kunder över hela Europa. Vi har tillverkat lätt- och snabbmonterat solskydd sedan 1988.


013-870 41 | kundtjanst@solarplexius.se | Solarplexius Sweden