Skip to content

LÄTTMONTERAT SOLSKYDD UTAN SOLFILM

LÄTTMONTERAT SOLSKYDD UTAN SOLFILM

1

Välj din bilmodell

2

Välj produkt

3

Beställ

4

Montera på 15 minuter

FÄRDIGSKURET SOLSKYDD TILL
4 500+ MODELLER

Dagens bilar med stora glasytor värmer på kort tid upp kupén till bastuliknande temperaturer. Solarplexius är ett solskydd till bil som är anpassat efter just din bilmodell, utskuret i polykarbonat med perfekt passform. Inga glipor, bubblor eller repor.

Levereras inom 1-3
arbetsdagar

Alla priser är inkl. 
moms och frakt

Montera själv på 15 minuter

Säker betalning

Made in Sweden

MINSKA VÄRME OCH INSYN I BILEN

Genom att tona rutorna med vårt insynsskydd skapar du ett behagligare kupéklimat. Dessutom stoppar Solarplexius insyn vilket minskar risken för inbrott i bilen.

solarplexius solskydd monteras på en nervevad sidoruta

SKYDDA BARNEN FRÅN DIREKT SOLLJUS

Slipp nödlösningar som handdukar i fönstret eller solskydd med sugproppar som lossnar. Beställ solskydd till bil som eliminerar upp till 90% av solljuset. Ett behagligare bilklimat för de små passagerarna.

OPTIMALT SOLSKYDD FÖR DJUR

Oavsett om det är väldigt litet eller väldigt stort är husdjur i bilen alltid en speciell utmaning. Med vårt solskydd sänker du värmen på ditt fordon och gör bilen mer behaglig för djuren om du måste lämna djuret i bilen en kort stund.

Kontakta solarplexius kundtjänst om du har frågor angående tonade rutor till din bil

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Har du frågor om vårt solskydd? Är du osäker på om Solarplexius solskydd passar i ditt fordon? Vi är här för att hjälpa dig. Du når oss via LiveChat, kontaktformulär eller telefon. Alla förfrågningar kommer att behandlas så snart som möjligt.

Inget vatten, inget lim, inga bubblor, inga repor

Enklare och smartare än solfilm

Perfekt resultat varje gång

Enkel och montera själv på 15 minuter

Vi säljer också

Solarplexius solskydd

Solarplexius är marknadens enklaste och tåligaste solskydd och toning för bilar. Materialet är färdigskuret och det blir alltid ett perfekt resultat. Monteringen är superenkel, tar endast ca 15 minuter. En smartare lösning jämfört med traditionell solfilm. Vi har fler än 500 000 nöjda kunder över hela Europa. Vi har tillverkat lätt- och snabbmonterat solskydd sedan 1988.

Tel: 013-870 41 | kundtjanst@solarplexius.se