Skip to content

SOLARPLEXIUS INFLUENCER PROGRAM

Solarplexius Influencer Program 

Solarplexius är en ledande tillverkare av toningsprodukter för bilar. Våra unika produkter är utformade för att erbjuda ultimat skydd mot hård UV-strålning och ge en behaglig temperatur för bilens passagerare. Det är viktigt för oss att våra kunder enkelt ska kunna montera sin toning själv med så lite besvär som möjligt.  

Vi letar efter passionerade influencers som är lika entusiastiska över bilar och biltoning som vi är. Om du har en engagerad publik som delar din och vår passion för bilar vill vi gärna att du hör av dig.

Som influencer hos Solarplexius kommer du att kunna visa upp våra produkter för dina följare och ge exklusiva rabatter och kampanjerbjudanden.

Vi letar efter influencers som är pålitliga, ärliga och ivriga att berätta om fördelarna med Solarplexius för sina följare.

Om det här låter som något du skulle vara intresserad av, vänligen fyll i formuläret nedan och berätta lite mer om dig själv. Se till att inkludera eventuella länkar (webbplats/konton i sociala medier) så att vi kan få en bättre uppfattning av din stil och ditt innehåll.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Vänligen fyll i formuläret nedan för att ansöka till vårt influencer program. 
Alla uppgifter kommer att hanteras konfidentiellt 

För eventuella frågor, vänligen maila oss på collab@solarplexius.com. Tack!