Skip to content

HYGIENSKYDD OCH KASSAVISIR I TRANSPARENT PLAST


FLEXIBELT HOSTSKYDD / SKILJEVÄGGAR I TRANSPARANT PLAST

Flexibel hostskydd / skiljevägg i transparent plast. Mer än något annat är det nu viktigt att begränsa smitta. Det är särskilt viktigt att skydda dem som fortfarande håller hjulen i rörelse och är särskilt utsatta för infektion. Våra hostskydd / hygienskydd finns idag i över 30 olika storlekar och modeller med utskärningar för hantering av olika typer av dokument.

Materialet är transparent okrossbar polykarbonat. Denna produkt är utmärkt för kontorslandskap, butiker, i banker, läkarmottagningar, frisörsalonger eller servicetorg.

Hygienskydd från solarplexius är designad för att stå själv och består av endast två delar, som enkelt kan monteras på några minuter utan verktyg. Hygienskyddet kan enkelt flyttas, beroende på vilka syften du vill använda det till. Vi arbetar med snabba leveranstider både på vårt standardsortiment och på specialproduktion och vi levererar både små och stora beställningar direkt.

VÄLJ AVDELAR OCH SKILJEVÄGG

Välj vilken avdelare och skiljevägg från Solarplexius du vill köpa med hjälp av valen nedan.

FLEXIBELT HYGIENSKYDD / KASSAVISIR I TRANSPARANT PLAST

Praktiskt och smidigt hygienskydd / skiljevägg för t ex kontorslandskap, butiker, i banker, läkarmottagningar, frisörsalonger, eller servicetorg. En glasklar skiljevägg som enkelt monteras på några minuter utan verktyg. Hygienskydd från solarplexius hjälper till att minska exponeringen av smittsamma partiklar som finns vid till exempel hosta och nysningar m.m.

OBS!: Hygienskydd / skiljeväggar från solarplexius är ingen garanti för icke-kontaminering. Följ de allmänna regler och restriktioner som myndigheten rekommenderar och var uppmärksam på hygien och skyddsåtgärder.

Är det möjligt att beställa hostskydd / hygienskydd efter egna mått?

Solarplexius hygienskydd finns i olika storlekar, men kan också tillverkas i specifika dimensioner.

Är solarplexius hygienskydd snabb & enkel att montera?

Hygienskydd från solarplexius är designad för att stå fristående och består av endast två delar. Kan monteras enkelt på några minuter utan verktyg. Hostskyddet kan enkelt flyttas, beroende på vilka ändamål man vill använda den till.