Skip to content
Protégez vos passagers et effets personnels des regards indiscrets.

INSYNSSKYDD TILL BIL


HÅLL OBEHÖRIGA BORTA FRÅN BILENS VÄRDESAKER

Reser du mycket med bilen i tjänsten? Då har du många gånger värdefulla saker i bilen, allt från dyra demoprodukter till maskiner. Företagsbilar, tjänstebilar och skåpbilar utan tonade rutor kan intressera tjuven. Utan tonade rutor ökar risken att få inbrott i bilen. Solarplexius toning stoppar all insyn och därmed minskar risken för inbrott. Beställ insynsskydd och solskydd till bin bil idag!

Solarplexius insynsskydd till bil monterat på en Volkswagen transporters bilrutor från sidan

INTEGRITETSSKYDD OCH SOLSKYDD

Enligt statistik är bilar med insynsskydd eller tonade rutor säkrare och utsätts mer sällan för inbrott jämfört med liknande modeller utan insynsskydd. Solarplexius insynsskydd skyddar inte bara dina passagerare, det skyddar även din last. Monstera Solarplexius solskydd på fordonets alla rutor och reducera all insyn. Du slipper krånglig montering och du får ett perfekt resultat utan bubblor som ofta uppstår vid montering av solfilm.

Naturligtvis finns det också Solarplexius till många skåpbilar i vårt utbud. Hittar du inte en specifik modell i vårt sortiment, kontakta oss så ska vi hjälpa dig.

insynsskydd för företagsbilar och leasing bilar

LETAR DU EFTER EN HELHETSLÖSNING?

Insynsskydd till företagsbilar.

Våra färdigskurna insynsskydd för bil uppskattas av många företagskunder eftersom de enkelt kan demonteras. När det är dags att byta in bilen mot ett ny plockar man enkelt bort toningen utan att man orsakat några skador på inredningen. Att det även stoppar all insyn reducerar inbrottsrisken och risken att drabbas av stöld minskar.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi på Solarplexius arbetar ständigt med att hitta fler återförsäljare och partners för att öka kännedomen om vårt unika insynsskydd till bil. Om du vill bli återförsäljare av vår toning skickar du in en ansökan nedan med uppgifter och ändamål. Gärna så detaljerat som möjligt.

Som återförsäljare ska du bland annat ha:
– En verksamhet inom bil, bildelar eller biltillbehör och utrustning
– En verksamhet inom djur, djurtillbehör, bilartiklar för djur
– En verksamhet inom barnartiklar, barnartiklar för bilar
– En verksamhet inom camping, campingartiklar, husbil / husvagnstillbehör
– En målsättning att arbeta utifrån Solarplexius vision och värderingar

När vi mottagit din ansökan så återkommer vi med ett beslut så snart som möjligt.