Skip to content
Hem Montering Om Produkten Produktinformation Bättre än solfilm Insynsskydd Solskydd bil hund Solskydd bil barn Hostskydd Hostskydd / Kassavisir Skiljevägg / Avdelare Skiljevägg för bil Faq Kontakta oss

INSYNSSKYDD TILL BIL


Levereras inom
1-3 arbetsdagar

Alla priser är inkl. 
moms och frakt

Montering på 15 minuter

Made in Sweden

HÅLL OBEHÖRIGA BORTA FRÅN BILENS VÄRDESAKER

Reser du mycket med bilen i tjänsten? Då har du många gånger värdefulla saker i bilen, allt från dyra demoprodukter till maskiner. Företagsbilar, tjänstebilar och skåpbilar utan tonade rutor kan intressera tjuven. Utan tonade rutor ökar risken att få inbrott i bilen. Solarplexius toning stoppar all insyn och därmed minskar risken för inbrott.

Solarplexius insynsskydd till bil monterat på en Volkswagen transporters bilrutor från sidan

INTEGRITETSSKYDD OCH SOLSKYDD

Enligt statistik är bilar med insynsskydd eller tonade rutor säkrare och utsätts mer sällan för inbrott jämfört med liknande modeller utan insynsskydd. Solarplexius insynsskydd skyddar inte bara dina passagerare, det skyddar även din last. Monstera Solarplexius solskydd på fordonets alla rutor och reducera all insyn. Du slipper krånglig montering och du får ett perfekt resultat utan bubblor som ofta uppstår vid montering av solfilm.

Naturligtvis finns det också Solarplexius till många skåpbilar i vårt utbud. Hittar du inte en specifik modell i vårt sortiment, kontakta oss så ska vi hjälpa dig.

Snabb leverans, perfekt passform, snabb montering. Kan inte bli bättre!!!!

Ronny

Beställde på en fredag och måndag förmiddag kunde jag hämta mitt paket hos mitt ombud. Bra kvalitet och så lätt att montera i bilen. Blev återigen så nöjd med deras produkter.

Tessan

Superenkel att montera tog mig ca 20 min! Blev en helt ny bil. Var rädd för att detta skulle vara en super B produkt och att detta bara skulle se billigt ut vilken det absolut inte gör! Riktigt snyggt!

Erica

Mycket god service och bemötande! Jättenöjd med mitt solskydd till bilen! Tack!

Hilda

Snabb återkoppling snabb leverans och snabb montering. Kan varmt rekommenderas köpte till 2 bilar direkt för att testa. Kommer aldrig mer kludda med vanlig solfilm.

Fredrik

Mycket snabb och korrekt leverans. Bra produkt som jag handlar för andra gången. Lätt att montera och demontera om man så önskar. Nackdelen är väl att solskydden inte följer med när bakdörrarnas rutor sänks ner, men hur ofta har man behov av det nu för tiden när de flesta bilar har AC.

Lars

Fantastiskt enkel installation. Råkade ha sönder den ena. Men utan krångel så skickade de en ny. Utan debitering. Bra service! Tack!

Johan

👍☕Mycket bra företag. Passar till alla bilmodeller. Blir snyggt å tufft utseende och skyddar från solen.👍

Mats

Toppenbra nöjd varje gång 👍🏻⭐️✨😃

Terese

Som vanligt när de e era produkter så är de alltid perfekt har haft de på många av mina bilar för hundarns skull å min . Ni/du ska ha stort Tack

Jan

insynsskydd för företagsbilar och leasing bilar

LETAR DU EFTER EN HELHETSLÖSNING?

Insynsskydd till företagsbilar.

Våra färdigskurna insynsskydd för bil uppskattas av många företagskunder eftersom de enkelt kan demonteras. När det är dags att byta in bilen mot ett ny plockar man enkelt bort toningen utan att man orsakat några skador på inredningen. Att det även stoppar all insyn reducerar inbrottsrisken och risken att drabbas av stöld minskar.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi på Solarplexius arbetar ständigt med att hitta fler återförsäljare och partners för att öka kännedomen om vårt unika insynsskydd till bil. Om du vill bli återförsäljare av vår toning skickar du in en ansökan nedan med uppgifter och ändamål. Gärna så detaljerat som möjligt.

Som återförsäljare ska du bland annat ha:
– En verksamhet inom bil, bildelar eller biltillbehör och utrustning
– En verksamhet inom djur, djurtillbehör, bilartiklar för djur
– En verksamhet inom barnartiklar, barnartiklar för bilar
– En verksamhet inom camping, campingartiklar, husbil / husvagnstillbehör
– En målsättning att arbeta utifrån Solarplexius vision och värderingar

När vi mottagit din ansökan så återkommer vi med ett beslut så snart som möjligt.