Skip to content
Hem Montering Om Produkten Produktinformation Bättre än solfilm Insynsskydd Solskydd bil hund Solskydd bil barn Hostskydd Hostskydd / Kassavisir Skiljevägg / Avdelare Skiljevägg för bil Faq Kontakta oss

INSYNSSKYDD TILL BIL


Levereras inom
1-3 arbetsdagar

Alla priser är inkl. 
moms och frakt

Montering på 15 minuter

Made in Sweden

HÅLL OBEHÖRIGA BORTA FRÅN BILENS VÄRDESAKER

Reser du mycket med bilen i tjänsten? Då har du många gånger värdefulla saker i bilen, allt från dyra demoprodukter till maskiner. Företagsbilar, tjänstebilar och skåpbilar utan tonade rutor kan intressera tjuven. Utan tonade rutor ökar risken att få inbrott i bilen. Solarplexius toning stoppar all insyn och därmed minskar risken för inbrott.

Solarplexius insynsskydd till bil monterat på en Volkswagen transporters bilrutor från sidan

INTEGRITETSSKYDD OCH SOLSKYDD

Enligt statistik är bilar med insynsskydd eller tonade rutor säkrare och utsätts mer sällan för inbrott jämfört med liknande modeller utan insynsskydd. Solarplexius insynsskydd skyddar inte bara dina passagerare, det skyddar även din last. Monster Solarplexius toning på fordonets alla fönster och reducera all insyn. Du slipper krånglig montering och du får ett perfekt resultat utan bubblor som ofta uppstår vid montering av solfilm.Naturligtvis finns det också Solarplexius till många skåpbilar i vårt utbud. Hittar du inte en specifik modell i vårt sortiment, kontakta oss så ska vi hjälpa dig.

Alltid bra service o snabb behandling av order . Jag har nog köpt 10 satser av dom o alltid varit nöjd . Mvh Per-Åke Nilsson

Per-Åke

Har köpt denna tidigare till en annan bil, så valet blev inte svårt när jag skulle välja solskydd till bilen. Rekommenderar verkligen denna vara samt att det är mycket snabb leverans

Mattias

Jättenöjd. Buslätt att montera och resultatet är långt över förväntan En helt ny look på bilen. Rekommenderar verkligen Solarplexius.

Leif

👍☕Mycket bra företag. Passar till alla bilmodeller. Blir snyggt å tufft utseende och skyddar från solen.👍

Matz

Snabb leverans och enkel montering, två stora bakre sidorutorna och två små bakrutor på bakdörrarna till en Renault Trafic. Vill man ta bort dem är det enkelt, vill man sätta dit dem igen, lika enkelt. Svårt att misslyckas med monteringen. Tycker dessa verkar fiffigare än de folieskydd man fäster direkt på rutan.

Claes

Jättebra och säkra leveranser. Är så nöjd så. Skaffa jag en annan biltyp, då kommer JAG köpa insynsskydd av SOLARPLEXUS !!!

Leif

Snabbt och enkelt att montera och sitter bra.

Peter

Leveransen gick snabbt och smidigt och hoppas nu att monteringen också ska gå smidigt, har erfarenhet sen tidigare beställning från er.

Heidi

Som vanligt när de e era produkter så är de alltid perfekt har haft de på många av mina bilar för hundarns skull å min . Ni/du ska ha stort Tack

Jan

Toppenbra nöjd varje gång 👍🏻⭐️✨😃

Terese

insynsskydd för företagsbilar och leasing bilar

LETAR DU EFTER EN HELHETSLÖSNING?

Insynsskydd till företagsbilar.

Våra färdigskurna insynsskydd för bil uppskattas av många företagskunder eftersom de enkelt kan demonteras. När det är dags att byta in bilen mot ett ny plockar man enkelt bort toningen utan att man orsakat några skador på inredningen. Att det även stoppar all insyn reducerar inbrottsrisken och risken att drabbas av stöld minskar.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi på Solarplexius arbetar ständigt med att hitta fler återförsäljare och partners för att öka kännedomen om vårt unika insynsskydd till bil. Om du vill bli återförsäljare av vår toning skickar du in en ansökan nedan med uppgifter och ändamål. Gärna så detaljerat som möjligt.

Som återförsäljare ska du bland annat ha:
– En verksamhet inom bil, bildelar eller biltillbehör och utrustning
– En verksamhet inom djur, djurtillbehör, bilartiklar för djur
– En verksamhet inom barnartiklar, barnartiklar för bilar
– En verksamhet inom camping, camping artiklar, husbil / husvagnstillbehör
– En målsättning att arbeta utifrån Solarplexius vision och värderingar

När vi mottagit din ansökan så återkommer vi med ett beslut så snart som möjligt.