Skip to content

solskydd till bil

TONA RUTOR ENKLARE ÄN MED SOLFILM


SOLSKYDD TILL BIL TILLVERKAT AV 1MM PC

Färdigskuren polykarbonat med perfekt passform

Till skillnad från solfilm är Solarplexius solskydd för bil en hård, böjbar skiva i 1 mm tunn polykarbonat. Toningen reducerar värmen och tar bort 90% av det direkta solljuset. Materialet är okrossbart och går att böja extremt. Skivorna är genomgående tonade och UV-A- och UV-B-skyddet är över 95%..

Ljustransmissionen är 10%. Med Solarplexius färdigskurna solskydd med toning på din bil ser ingen utanför fordonet in, men du som förare ser ut perfekt. 

Ett solskydd för bil som är krocktestade av VTI, godkänt av Tyska TÜF samt ECE certifierat.

tonad bilruta från solarplexius

Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Alla priser är inkl. 
moms och frakt

Enkel montering på 15 minuter

Säker betalning

Made in Sweden

VARFÖR SOLARPLEXIUS SOLSKYDD TILL DIN BIL?

Den främst anledningen att tona sina bilrutor är att minska värmen och motverka insyn i bilen. Genom att tona bilrutorna med Solarplexius solskydd skapar du ett behagligare bilklimat där du och dina passagerare får det bekvämt. Solarplexius solskydd för bil stoppar 90% av det direkta solljuset och minskar även värmen avsevärt. Dessutom stoppar Solarplexius all insyn på de rutor du väljer att tona. Det minskar även risken för inbrott i bilen med Solarplexius. Genom att tona rutor får även din bil ett snyggare utseende.

MONTERA SOLSKYDD SNABBT OCH ENKELT!

Du behöver inga verktyg för monteringen, för de flesta bilmodellerna. Våra färdigskurna solskydd placeras bakom bilens fasta inredning och hålls på plats med små clips. Beroende på antalet rutor som du vill tona kan du montera Solarplexius solskydd på din bil inom ca 15 minuter. Tack vare att våra solskydd för bil är färdigskurna för just din bilmodell, får du en perfekt anpassad toning för dina bilrutor.

med och utan solarplexius tonade rutor på din bil

INGA BUBBLOR, INGA REPOR,
INGET VATTEN, INGET LIM

Att montera en solfilm är inte lätt. Många upplever besvär med vatten, såpa och lim. Att sedan passa in solfilmen så den täcker hela bilrutan och samtidigt få ett resultat utan bubblor är ingen enkel uppgift. Många gånger blir resultatet inte bra. Med Solarplexius toning till bilen slipper du allt detta. Insynsskydd bil levereras färdigskurna efter varje unik bilmodell. En annan fördel med Solarplexius toning är att du inte kan få synliga repor utifrån, om du råkar repa din ruta på insidan. Materialet är genomtonat och okrossbart.

FÄRDIGSKUREN TONING TILL ÖVER 4500+ BILMODELLER

Efter beställning kommer din färdigskurna toning att tillverkas specifikt för dig. Du behöver inte klippa, skära eller anpassa något själv, och i de flesta fall inte behöva demontera något från bilen.

Vi har färdigskuren toning till 4 500+ olika bilmodeller och utbudet uppdateras kontinuerligt med nya och äldre fordon. Om du inte kan hitta din bilmodell i vår fordonssökare, skicka ett mejl eller ring vår kundtjänst så hjälper vi dig.

exporterar solskydd till bilar över hela europa

ÖVER 500 000 NÖJDA KUNDER

Solarplexius startades 1988 i Linköping. Sedan dess har vi ökat vår marknad från endast Sverige och exporterar idag våra solskydd till 12 länder i Europa. Detta har gjort det möjligt för oss att kunna leverera färdigskuren toning till över 500 000 nöjda kunder och deras bilar. Vi tillverkar alla våra produkter i Linköping.

INTEGRITETSSKYDD OCH SOLSKYDD

Enligt polisen är bilar med insynsskydd eller tonade rutor säkrare och utsätts mer sällan för inbrott jämfört med liknande modeller utan insynsskydd. Solarplexius insynsskydd skyddar inte bara ditt fordon, det är nästan omöjligt att se in utifrån. Välj att montera toning på ett enda fönster, till exempel bakrutan, eller på fordonets alla fönster. Du får inga bubblor eller repor som ofta uppstår vid montering av solfilm.

Solarplexius insynsskydd och solskydd till bil monterat på en företagsbil. Solskydd till  Volkswagen transporter.

FÖRETAGSLÖSNING

Du som är entreprenör eller har många anställda som reser mycket och ofta, så finns det ofta verktyg, prover, teknik och andra värdesaker i bilen. Solskydd fungerar som ett insynsskydd och hjälper dig och dina anställda att hålla risken för inbrott och stöld så låg som möjligt. Eftersom det är mycket svårt att se in genom insynsskydd/toning från Solarplexius utifrån, så är det nästan omöjligt att spionera in i bilen. Skydda dig själv, dina anställda och era värdesaker.