Skip to content
Hem Montering Om Produkten Produktinformation Bättre än solfilm Insynsskydd Solskydd bil hund Solskydd bil barn Hostskydd Hostskydd / Kassavisir Skiljevägg / Avdelare Skiljevägg för bil Faq Kontakta oss

solskydd till bil

TONA RUTOR ENKLARE ÄN MED SOLFILM


SOLSKYDD TILL BIL TILLVERKAT AV 1MM PC

Till skillnad från solfilm är Solarplexius solskydd till bil en hård, böjbar skiva i polykarbonat. Materialet är okrossbart och går att böja extremt. Skivorna är genomgående tonade och har en ljustransmission på 10%.

Med Solarplexius färdigskurna solskydd på din bil så ser ingen in, men du som förare ser ut. Du får samma egenskaper som en solfilm med solskydd till bilen från Solarplexius.

Det reducerar värmen, tar bort 90% av det direkta solljuset och ett solskydd som motverkar insyn.

Våra solskydd till bilar är krocktestade av VTI, godkänt av Tyska TÜF samt ECE certifierat.

tonad bilruta från solarplexius

Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Alla priser är inkl. 
moms och frakt

Enkel montering på 15 minuter

Säker betalning

Made in Sweden

MONTERA SOLSKYDD ENKELT OCH SNABBT

Du behöver inga verktyg för monteringen av solskydd till bil från oss, för de flesta bilmodellerna. Våra färdigskurna solskydd bil placeras bakom bilens fasta inredning och hålls på plats med små clips. Beroende på antalet rutor som du vill tona kan du montera Solarplexius solskydd på din bil inom ca 15 minuter. Tack vare att våra solskydd för bil är färdigskurna för just din bilmodell, får du en perfekt anpassad toning för dina bilrutor.

med och utan solarplexius tonade rutor på din bil

INGA BUBBLOR, INGA REPOR,
INGET VATTEN, INGET LIM

Att montera en solfilm är inte lätt. Många upplever bök och stök med vatten, såpa och lim. Att sedan passa in solfilmen så den täcker hela bilrutan och samtidigt få ett resultat utan bubblor är ingen enkel uppgift. Många gånger blir resultatet inte bra. Men med Solarplexius solskydd till bilen slipper du allt detta. Solskydd till bilen levereras färdigskurna efter varje unik bilmodell för snabb montering. Solarplexius solskydd till bil är tåligare än solfilm, genomfärgat och okrossbart.

FÄRDIGSKUREt Solskydd till 4 500+ bilmodeller

När du beställer från oss tillverkas dina färdigskurna solskydd till bil specifikt för dig. Du behöver inte klippa, skära eller anpassa något själv. Solskydden till dina bilrutor levereras färdigskuren med perfekt passform.

Vi har färdigskurna solskydd bil till mer än 4500+ olika bilmodeller och utbudet uppdateras kontinuerligt med nya och äldre fordon. Om du inte kan hitta din bilmodell i vårt sortiment, tveka inte att skicka oss ett e-postmeddelande eller ringa vår kundtjänst så hjälper vi dig.

exporterar solskydd till bilar över hela europa

ÖVER 500 000 NÖJDA KUNDER

Solarplexius startades 1988 i Linköping. Sedan dess har vi utökat vår marknad från endast Sverige och exporterar idag våra solskydd bil till alla länder i Europa. Vi har därför levererat färdigskurna solskydd bil till över 500 000 nöjda kunder. Vi tillverkar alla våra produkter i vår fabrik Linköping.

MINSKA VÄRME OCH INSYN I BILEN

De största anledningarna till att folk tonar sina bilrutor är att man vill minska värmen och motverka insyn i bilen. Genom att tona bilrutorna med Solarplexius solskydd skapar du ett behagligare bil-klimat där du och dina passagerare får en behagligare bilresa. Solarplexius solskydd för bil stoppar 90% av det direkta solljuset och minskar värmen avsevärt. Dessutom stoppar våra solskydd till bilen all insyn på de rutor du väljer att tona. Det minskar risken för inbrott och bilen får ett snyggare utseende.

Solarplexius insynsskydd och solskydd till bil monterat på en företagsbil. Solskydd till  Volkswagen transporter.

FÖRETAGSLÖSNING

Du som är företagare eller har anställda som reser mycket, vet att man ibland vill dölja sitt bagage. Många gånger så finns det verktyg, produkter och andra värdesaker i bilen som man inte vill exponera. Våra solskydd till bil fungerar även som ett insynsskydd och hjälper dig och dina anställda att hålla risken för inbrott och stöld så låg som möjligt. Eftersom det är mycket svårt att se genom insynsskydd / solskydd från Solarplexius så är det nästan omöjligt för tjuven att se dina värdesaker.