Skip to content

OM OSS


Solarplexius startades 1988 och är idag en av de ledande leverantörerna av färdigskuren toning och solskydd för bilar. Vi levererar våra produkter över hela Europa och vi idag har mer än 500 000 glada och nöjda kunder. 

Med stor passion för bilar och utveckling är vi ledande i branschen. Här hittar ni produkter som säljs via vår e-handel, men med personlig service. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna med den bästa servicen. Med våra skräddarsydda lösningar känner vi oss trygga i att tillfredsställa era behov.

INGA MELLANHÄNDER -> SNABBA LEDTIDER -> NÖJDA KUNDER

Till skillnad från många andra sköter vi hela vår affärsverksamhet under ett och samma tak.
Solarplexius är beläget i Linköping där vi sköter allt från försäljning till färdig produkt. All tillverkning och utveckling på både produkt och tjänster sker här. När vi har mottagit din order går den vidare till produktion för att sedan packas och skickas till dig som kund, allt inom loppet av 24h. Vår fabrik består av toppmoderna maskiner som tillverkar med exakt precision. Idag har vi ca 25st anställda som jobbar hos oss i Linköping och ytterligare 4st kontor i Europa. 

2023 startade vi systerverksamheten Vendoprint fokuserad på plastbearabetning och tryck. En av våra popläraste produkter är våra husskyltar som nu pryder tusentals hem runt om i Sverige

Solarplexius Svenska