Skip to content

En alternativ lösning till solfilm för bilar


VARFÖR TONING FRÅN SOLARPLEXIUS OFTAST ÄR LÄTTARE OCH ETT MER LÄMPLIGT ALTERNATIV TILL TRADITIONELL SOLFILM

När det kommer till att tona rutorna på sin bil så finns det många olika alternativ tillgängliga. Gör-det-själv-toning blir allt mer populärt i takt med att människor blir mer medvetna om fördelarna det erbjuder jämfört med en färdigskuren solfilm. Vissa föredrar traditionell solfilm, medan andra föredrar mer moderna lösningar som Solarplexius toning. Så, vilket är bättre för dig?

Det finns några viktiga fördelar som Solarplexius DIY (Do It Yourself) toning har jämfört med solfilm. Låt oss ta reda på om tonade rutor från Solarplexius är något för dig och din bil!

ENKEL INSTALLATION UTAN VATTEN ELLER LIM

Flexibel och lätt att montera tonade rutor från Solarplexius

För det första är det mycket lättare att montera. Det finns inget behov av professionell hjälp eftersom det är mycket enkelt att montera den färdigskurna toningen från Solarplexius. Solarplexius tonade rutor är även mycket enkelt att demontera vid behov tack vare den smarta monteringsmetoden och det flexibla materialet. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för gör-det-själv-entusiaster eller alla som vill tona sin bil snabbt och enkelt.

FÄRDIGSKUREN TONING TILL 4 500+ BILMODELLER

Solarplexius toning är förskurna till varje specifik bilmodell. Det betyder att de passar perfekt till dina bilrutor och ger ett smidigt och jämnt utseende. Till skillnad från traditionell solfilm, så eliminerar Solarplexius tonade rutor besväret med att behöva skära solfilm eller toningen själv. Solarplexius säkerställer även ett perfekt resultat varje gång.

OPTIMAL VÄRMEREDUKTION

Sol- och värmeskydd för barn i bilen
Skydda dig själv och dina passagerare från solen när du kör

Solarplexius tonade rutor är designade för att ta bort upp till 90 % av solljuset. Detta gör dem mycket effektivare för att hålla din bil sval och kan hjälpa till att minska din användning av (AC) . Detta förbättrar AC:ns kylnings förmåga, vilket gör att de kan hålla din bil svalare och hjälpa dig att spara pengar på bensin.

EXTREMT LÅNGVARIG

Solarplexius förskurna toning är mycket mer hållbar än traditionell solfilm. Toningen är tillverkad av högkvalitativa material som är speciellt designade för att stå emot väder och vind, så att din bil kommer att skyddas från repor och blekning i många år framöver. Även om din hund, ditt bagage eller andra föremål repar Solarplexius toning, kommer de inte att försämras eller blekna och förblir intakta och kommer att fortsätta att skydda dig från solen.

MATERIAL AV HÖG KVALITET

En annan stor fördel är att den ger bättre värme- och bländskydd. Till skillnad från traditionella solfilmer, som kan bli spröda och spricka med tiden, är Solarplexius toning gjord av högkvalitativa material som är designade för att hålla livet ut.

PERFEKT RESULTAT VARJE GÅNG

solfilm med bubblor
Undvik bubblor och veck som med solfilm

En annan stor fördel är att resultatet blir mycket bättre. Med solfilm är det extremt lätt att få bubblor och rynkor. Detta kan förstöra utseendet på din bil och få den att se oprofessionell ut. Solarplexius toning har inte detta problem, eftersom den formar sig perfekt efter din bils form och ger en jämn och sömlös finish.

ÅTERANVÄNDBAR

Solarplexius toning är otroligt enkla att ta bort och återanvända, vilket gör dem mer flexibla och kostnadseffektiva. Vid behov kan tonade rutor från Solarplexius lätt demonteras och återanvändas när så önskas. På så sätt kan du använda dem under den stekheta sommaren, och enkelt ta bort dem under de mörkare vintermånaderna. Solfilm å andra sidan är mycket svårare att ta bort och kan inte återanvändas när den väl har applicerats.

Sammantaget är tonade rutor till bil från Solarplexius ett bra alternativ till solfilm. Det är lättare att applicera, mer hållbart och ger bättre värme- och bländskydd.

Om du letar efter ett sätt att förbättra utseendet på din bil och skydda den från solen, då är tonade rutor från Solarplexius den perfekta lösningen. Varför inte prova idag?