Skip to content

Fönstertoning för VW Caddy – snabbt & enkelt med solarplexius


På Solarplexius är vi stolta över den enkla installationen av våra solskydd. Utan någon erfarenhet kan vem som helst tona sina bilrutor på nolltid.

Cirka 85% av alla bilar i vårt sortiment har samma monteringsprincip.

Men i denna artikel vill vi ägna oss åt de bilar som har en avvikande montering.

Vi har valt Volkswagen (VW) Caddy som exempel. Och vi vill visa dig hur lätt det är att tona rutorna på bilar med skjutrutor och andra specialfunktioner.

Installationen av solskyddet i VW Caddy är inga problem även att bilen kan variera med en rad olika kombinationer av fönster. Du kan ha fasta fönster, skjutfönster som är öppningsbara, olika längder på sidorutor och även två olika typer av bakrutor. För att göra det enkelt för våra kunder har vi valt att endast visa ett fåtal artiklar på vår hemsida för att göra det smidigt att beställa. Det enda du bör tänka på är om din Caddy är en kort eller lång (maxi) modell. När vi har mottagit din order så kommer vår support att kontakta dig för att ta reda på exakt vilka bilrutor din bil har. När vi sedan producerar din order är den unik efter just din Caddy.

När du sedan fått hem din order så bör du tänka på detta:

– Kontrollera att din leverans från Solarplexius inte är skadad.
 Innan du börjar montera, kontrollera så din leverans ser ut att överensstämma med din bils rutor. För att göra detta placerar du Solarplexius skivan på utsidan av glasrutan.
 Se till att din bils rutor är rena, dammfria och torra före installation.

SOLSKYDD FÖR VOLKSWAGEN (VW) CADDY

Vi har färdigskurna solskydd till alla Caddy-modeller i vårt sortiment. De äldre versionerna (K9) samt Caddy Maxi och den senaste versionen (Generation 5) kan snabbt och enkelt tonas med Solarplexius.

Eftersom VW Caddy finns i många utrustningsvarianter begränsar vi oss till antalet fönster i vår butik. Efter din beställning kommer vår kundtjänst att kontakta dig för att bestämma rätt konfiguration för dig.

Vi har Solarplexius till alla typer av rutor och kan därför erbjuda toning till varje Caddy-modell.

HÄR KAN DU SE MONTERINGSVIDEO FÖR VW CADDYMONTERINGS STEG FÖR STEG

Scheibentönung für Schiebefenster im VW Caddy

MONTERING AV SOLSKYDD FÖR SKJUT-FÖNSTER I VW CADDY

Placera solskyddet mot bilens ruta från insidan.

När du är nöjd med placeringen ska du använda de medföljande skjutfönsterlisterna (ingen klack) för att hålla rutorna på plats.

SKJUT FÖNSTREN KAN FORTFARANDE ÖPPNAS MED SOLARPLEXIUS SOLSKYDD

Scheibentönung mit Solarplexius bei Schiebefenstern
Einsetzen der Solarplexius Vorsatzscheiben

TONING AV SIDORUTORNA PÅ CADDY

Solarplexius för sidofönstren placeras helt enkelt bakom bilens interiör/metallkant genom att du böjer våra skivor. Oroa dig inte, vårt solskydd är okrossbart. Även här fästs skivorna med monterings clips som låser fast skivan.


UPPREPA MONTERINGS PROCEDUREN SOM BESKRIVS FÖR ALLA SIDORUTOR.

Solarplexius Sonnenschutz, passgenau für 4500 Modelle

TONING AV BAKRUTAN MED
SOLARPLEXIUS SOLSKYDD

Bakrutan på VW Caddy kan också tonas på nolltid med Solarplexius. På samma sätt som sidorutorna böjer du in vår skiva bakom bilens interiör. I och med att bakrutan är stor kan det i vissa fall vara enklare att montera den genom att krypa in i lastutrymmet och stänga luckan. Observera att ha någon till hands som kan öppna bakluckan när du monterat Solarplexius.

Sist men inte minst, säkra bakrutan med de medföljande clipsen.

Det är så enkelt att tona rutorna på din VW Caddy med Solarplexius. Du kan hitta många installationsfilmer på vår YouTube-kanal.