Skip to content
Hundägare i bagagen av sin bil. Tona rutorna för att minska värme och insyn i bilen

Håll din hund sval i bilen under sommaren och njut av resan


FÖRDELAR MED SOLARPLEXIUS TONING FÖR ER SOM HAR MED HUNDEN I BILEN

Många bilägare har kanske ett husdjur som dem älskar. Vi på Solarplexius älskar också husdjur och vi vet vilka fördelar vår toning har och hur den hjälper djurens bil-klimat. Alla vet att man inte ska lämna sitt djur i bilen när temperaturen är omkring 18 grader eller mer. Men hur många tänker på hur varmt det är i de bakre delarna av bilen under körning? Även att klimatanläggningen jobbar för fullt så har den svårt att kyla hela vägen bak där djuret oftast färdas. Med vår färdigskurna toning så minskas uppvärmningen i coupen, det direkta solljuset minskar med 90% och de delar av bilen som Solarplexius skyddar rutorna på blir svalare.

solarplexius solskydd montering sidoruta

GENOMFÄRGAD TONING, EJ SOLFILM

Solarplexius går inte att jämföra med traditionell solfilm. Solarplexius är en genom färgad skiva i polykarbonat. I och med detta kan inte du eller ditt djur skada toningen. Det kan bli en repa på insidan, men efter som skivan är genomtonad så är den fortfarande perfekt på den sidan som visas utåt. En annan stor fördel jämfört med solfilm är att under de mörka årstiderna på året så kan du plocka av toningen och det blir enklare att se ut ur bilen i mörkret.

HAR DU EN HUND SOM SKÄLLER PÅ OMGIVNINGEN NÄR DEN SITTER I BILEN, VI HAR LÖSNINGEN!

Vissa hundar får inte ro av att vistas i bilen och kan ibland skälla på omgivningen. Vill du motverka att hunden ser ut ur bilen så löser du det genom att behålla skyddsfilmen som sitter på våra skivor på den sidan som är inåt i bilen. Detta skapar att du får en svart snygg ruta när man tittar utifrån, och 100% tonat så inte hunden ser ut genom rutan inifrån.

Hundar ligger på en filk I bagageutrymmet på en bil