Skip to content

Minska sommarvärmen & insyn I bilen med solarplexius toning


TONADE RUTOR FRÅN SOLARPLEXIUS

De största anledningarna till att folk tonar sina bilrutor är att man vill minska värmen & motverka insyn i bilen. Solarplexius toning stoppar 90% av det direkta solljuset & minskar även värmen avsevärt. Genom att tona bilrutorna med solarplexius skapar du ett behagligare bil-klimat där du och dina passagerare blir bekväma. Dessutom stoppar Solarplexius toning all insyn på de rutor du väljer att tona. Det minskar även risken för inbrott i bilen. Genom att tona rutor får även din bilen ett snyggare utseende.

Familj i solnedgången med bakdörren öppen som har solarplexius tonade rutor monterade på bilrutorna

GE DINA BARN ETT BEHAGLIGARE BILKLIMAT

Barn är extra känsliga mot värme och kan lätt må dåligt eftersom deras kroppar producerar mer värme i förhållande till deras kroppsstorlek jämfört med vuxna. Deras förmåga att svettas är inte heller färdigutvecklad. Detta är anledningen till att det kan det vara livsfarligt att lämna ditt barn (och husdjur för den delen) utan tillsyn i bilen under varma dagar. Undvik att ditt barn får värmeslag genom att skydda barnets huvud från direkt solljus som skiner in genom bilens rutor. Med Solarplexius kommer sommarens bilresor bli behagligare!

FÖRDELAR MED SOLARPLEXIUS TONING FÖR ER SOM HAR MED HUNDEN I BILEN.

Många bilägare har kanske ett husdjur som dem älskar. Vi på Solarplexius älskar också husdjur och vi vet vilka fördelar vår toning har och hur den hjälper djurens bil-klimat. Alla vet att man inte ska lämna sitt djur i bilen när temperaturen är omkring 18 grader eller mer. Men hur många tänker på hur varmt det är i de bakre delarna av bilen under körning? Även att klimatanläggningen jobbar för fullt så har den svårt att kyla hela vägen bak där djuret oftast färdas. Med vår färdigskurna toning så minskas uppvärmningen i coupen, det direkta solljuset minskar med 90% och de delar av bilen som Solarplexius skyddar rutorna på blir svalare.

Hundägare i bagagen av sin bil. Tona rutorna för att minska värme och insyn i bilen
Kvinna visar hur snabbt och enkelt det är att montera solarplexius solskydd på bilrutan

SNABBT & ENKELT ATT MONTERA!

Att montera en solfilm är inte lätt. Många upplever bök och stök med vatten, såpa och lim. Att sedan passa in solfilmen så den täcker hela bilrutan och samtidigt få ett resultat utan bubblor är ingen enkel uppgift. Många gånger blir resultatet inte bra. Med solarplexius toning till bilen slipper du allt detta. insynsskydd bil levereras färdigskurna efter varje unik bilmodell. En annan fördel med Solarplexius toning är att du inte kan få synliga repor utifrån, om du råkar repa din ruta på insidan. Materialet är genomtonat och okrossbart.