Skip to content
Glad familj sitter i bagageutrymmet där solskydd från solarplexius är monterade

Solarplexius är din och dina barns bästa vän I sommar!


BEHAGLIGARE BILKLIMAT UNDER BILRESAN

Alla föräldrar vet hur besvärligt det ibland kan vara att ge sig ut att resa med småbarn. Vi på Solarplexius förstår barnens gnäll, för vem vill sitta i stekande värme och direkt solljus utan att kunna uttrycka sina känslor verbalt. Det många föräldrar inte tänker på är att bilens kylsystem har svårt att kyla bak i bilen där barnen reser.

sugpropp solskydd monterat på bilrutan

SKYDDA BARNEN FRÅN VÄRME OCH DIREKT SOLLJUS!

Ibland ser man nödlösningar med handdukar som hänger i fönstret, eller solskydd med sugproppar som lossnar och ramlar ner. Med Solarplexius toning stoppar du 90% av solljuset, stoppar uv-strålning och minskar värmen. När du beställer solskydd av oss får du tillskillnad från vanlig solfilm, en produkt som du monterar själv med perfekt resultat! Solarplexius toning är anpassade efter just din bil och tar 15 minuter att montera. Rutorna är utskurna i Polykarbonat och passar perfekt. Det orsakar ingen åverkan på bilen och du slipper fula glipor, bubblor eller repor.

Levereras inom 1-3 arbetsdagar

Alla priser är inkl. moms och frakt

Montering på 15 minuter

Säker betalning

Made in Sweden

GE DINA BARN ETT BEHAGLIGARE BILKLIMAT

Barn är extra känsliga mot värme och kan lätt må dåligt eftersom deras kroppar producerar mer värme i förhållande till deras kroppsstorlek jämfört med vuxna. Deras förmåga att svettas är inte heller färdigutvecklad. Detta är anledningen till att det kan det vara livsfarligt att lämna ditt barn (och husdjur för den delen) utan tillsyn i bilen under varma dagar. Undvik att ditt barn får värmeslag genom att skydda barnets huvud från direkt solljus som skiner in genom bilens rutor. Med Solarplexius kommer sommarens bilresor bli behagligare!

Barnfamilj i solnedgång med bakdörren öppen som har tonade rutor från solarplexius monterade