Skip to content
Tonade rutor från solarplexius

Vanliga frågor om Solarplexius tonade bilrutor – besvarade!


Solarplexius toning är olik allt annat på marknaden.

Eftersom det är en unik produkt så har du säkert frågor! Oroa dig inte, vi har svaren! Vi är trots allt Solarplexius -proffs.

Hur mycket kostar det?

Detta är ofta den första frågan vi ställer när vi överväger att köpa en ny produkt. Solarplexius toning görs på beställning för ditt specifika fordon, så priserna varierar. Kostnaden för tre fönster – för två bakre sidorutor såväl som bakrutan – på en vanlig kombi kommer förmodligen att vara i genomsnitt cirka 1245:- Priset på Solarplexius solskydd är i nivå med konventionell toning som använder film (Solfilm). Skillnaden är mervärdet, det är smidigare / snyggare & mer hållbart det gör Solarplexius solskydd till ett otroligt fynd.

Hur är kvaliteten?

Solarplexius toning för bilar är flexibel, okrossbar och extremt hållbar. En annan fördel med Solarplexius, jämfört med traditionell solfilm, är att repor inte syns från utsidan. Om du råkar repa insidan av panelen påverkas inte utseendet i toningen från utsidan. Till skillnad från Solfilm, som är en engångsprodukt – Solarplexius Toning / solskydd kan tas bort och installeras om så ofta du vill.

Solarplexius solskydd är enkelt att montera

Vad är Solarplexius tonade rutor tillverkade av?

Solarplexius toning är tillverkad av hårt, men flexibelt, polykarbonat. Materialet är helt okrossbart och kan böjas extremt utan att det skadas. Polykarbonatmaterialet är genom tonat och ljustransmissionen är 10 procent. Materialets egenskaper fungerar ungefär som ett par solglasögon: du kan se perfekt ut, men toningen gör det svårt att se in från utsidan.

Toning och solskydd för din bil

Är Solarplexius lätt att montera?

Installation av vanlig solfilm är ett svårt & problematiskt, men Solarplexius -solskydd installeras på nolltid. Bokstavligen! När du installerar traditionell solfilm måste du böka & stöka med vatten, tvål och lim. För att inte tala om den svåra uppgiften att försöka placera solfilmen precis, samtidigt som man ska försöka undviker bubblor & repor. Inte konstigt att resultaten av att använda färdigskuren solfilm ofta är ledsamt, svårt och tidskrävande. Med Solarplexius toning undviker du alla dessa problem. Solarplexius-solskydd levereras färdigskurna enligt din specifika bilmodell. Allt du behöver göra är att placera panelen mot det rena fönstret och låsa den med de medföljande clipsen. Hela processen tar vanligtvis cirka femton minuter att slutföra.